torsdag den 15. marts 2012

Long time, no see!

Hej piger!

nejnejneeej! det er simpelhent for langtid siden at jeg har opdateret bloggen. Det er virkelig for dårligt! Jeg har faktisk lavet en lille video hvor jeg fortæller det, se den her! Men for at gøre en lang historie kort, så har jeg haft meget og se til og pludselig bliver jeg rigtig rigtig syg, og er det stadig. Jeg har fået en god omgang forkølelse, øv bæv :( Jeg har været syg siden mandag og det er torsdag i dag. Jeg syntes bare det er så irriterende at være syg. Normalt er jeg aldrig syg, men når jeg så er.. så er jeg virkelig syg! Men jeg har virkelig savnet youtube og bloggen, meget! Men for at snakke om noget andet, så var jeg i sidste weekend(eller om fredagen, d. 9) til gymnasie fest. Jeg havde en super fed aften og hyggede mig rigtig meget sammen med mine veninder, det var så fedt! Bortset fra at jeg nok ikke skulle ha gået udenfor uden en jakke, og det har nok været med til at gøre mig så syg som jeg nu er. Jeg har et billede af mig hjemme hos min veninde, inden festen. Det syntes jeg lige i skulle se --->
Kjolen har jeg faktisk købt af en over facebook, igennem sådan en gruppe. Den er fra London, og jeg sys den er virkelig flot. Det er lidt tid siden jeg købte den, og havde faktisk helt glemt og vise den til jer!.. Men nu kan i se den, og jeg synes den er vildt sød. Forresten, temaet på festen var Hollywood så derfor er jeg ret "fint" klædt. Skriv gerne hvad i sys om kjolen i kommentarene :-)
Det er lidt svært og huske på hvad jeg har lavet siden sidste indlæg. Men jeg har været ude og shoppe lidt. Jeg købte nogle neglelakker, en ansigts crem og nogle andre ting som jeg ikke liiiiige kan huske. Men her er et billede af en af neglelakkerne. Det er en rigtig fed RØD neglelak! Er super glad for at jeg endelig fik købt mig en, og den passede perfekt til hollywood temaet og mit out-fit!
Men jeg tror det var alt fra min søde læsere :)
Alt i alt går det godt, og jeg kan mærke at jeg er ved og blive rask!

Håber i har haft en rigtig god dag!

xoxo Mia!TUSINDE tak for de 60 faste læsere jeg er nået op på!
Tak til jer alle sammen, i er for skønne

2 kommentarer:

 1. Hej Mia

  Rigtig sød blog du har følger dig både via You tube også tænkte jeg også om vi skulle følge hinanden via gfc (Google frind connect)?

  Mvh Sidsel / http://sidselkrog.blogspot.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sidsel :)
   Tak for de søde ord, er glad for du kan li det jeg laver.
   Men ved ikke helt hvad Google friend connect er? :) hvad er det? :)

   xoxo Mia :)

   Slet